Behov for arbeidsbil?

Vårt brede modellutvalg av vare- og personbiler fra Mercedes-Benz, Peugeot og Kia gjør at vi kan tilby en bilmodell som passer nærmest ethvert behov og bidrar til å gjøre din bedrift lønnsom.
Med vår kompetanse og store utvalg skal vi garantert finne varebilen for deg.
Gode avtaler på serviceavtaler,  leasing / finansiering og forsikring.

Peugeot Partner
Finn ut mer om den robuste og kompakte Peugeot Partner, en varebil med det siste nye innen teknologi – din perfekte partner til jobben.

Peugeot Partner Electric
Alle Peugeot Partners varebiler er spesialdesignet for et enklere yrkesliv. Bilen er perfekt proposjonert slik at interiør, kjørekomfort og bruksplass samsvarer med dine forventninger. Med Partner Electric får du alle fordelene fra den tradisjonelle modellen, pluss elektrisk mobiltet og null i drivstoffutslipp. Det merker du på lommeboka og på samvittigheten.

Peugeot Expert
Nye Peugeot Expert er varebilen som har alt du trenger, med blant annet mange nyttige funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere. De oppdaterte motorspesifikasjonene gir større ytelse og dermed også økt kjøreglede i hverdagen.

Peugeot Boxer
Det finnes ikke to yrker som er identiske, og det er derfor Boxer-serien tilbyr flere versjoner med forskjellige høyder og lengder, tilgjengelige med fire forskjellige HDi-motorer.

Mercedes-Benz Citan
Mercedes-Benz Citan er den minste storhet i Mercedes-Benz-varebilsortiment. Den har en komfort og sikkerhet som selv større konkurrenter sliter med å matche. Nyt god plass, lave driftsutgifter og høy driftssikkerhet. Citan er en tøff liten bil som elsker elendige bygater, hyppige leveranser og korte tidsfrister.

Mercedes-Benz Vito
Mercedes-Benz Vito er moderne, komfortabel og klasseledende på sikkerhet. Den er økonomisk på veien og har uendelige muligheter for skreddersøm – en investering som betaler seg i det daglige. DAB-radio med navigasjon, CD/DVD-spiller, Bluetooth og Apple Carplay er standard.

Mercedes-Benz eVito
Mercedes-Benz eVito er en praktisk og miljøvennlig el-varebil som er som skapt for varelevering i byen. Med eVito får du en moderne, driftssikker og komfortabel varebil som hjelper deg med å få jobben gjort, samtidig som den sikrer en bærekraftig driftsøkonomi. Bedrifter som velger miljøvennlige løsninger fremstår attraktive i kundemarkedet og skiller seg ut blant konkurrentene.
Du kan bestille eVito nå med levering i 2. kvartal 2019. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler.

Mercedes-Benz Sprinter
Sprinter var allerede kongen blant varebilene. Nå skriver tredje generasjon historie. Nye Sprinter er tilgjengelig i over 1700 varianter. Uovertruffen sikkerhet, best i klassen – og alltid på jobb. Uansett om du transporterer varer eller passasjerer, er Sprinter bilen alle andre strekker seg etter.

Mercedes-Benz Sprinter skapte et helt nytt segment da den kom ut i 1995. Helt siden da har Sprinter gitt entreprenører og bedrifter muligheten til å få full kontroll over sin virksomhet. Sprinter er fortsatt i tet – og nå innfrir den som aldri før. Innovasjonskraft og over 20 års erfaring har gjort denne kjempen mer driftssikker, kvalitetsrik, fleksibel, økonomisk, bærekraftig og serviceinnstilt enn noen gang.

Mercedes-Benz X-Klasse
Mercedes-Benz X-Klasse er en bil du ikke bare går forbi. Det kule og uttrykkssterke utseendet til X-Klasse understreker en ting veldig tydelig: Denne bilen forener to verdener. På den ene siden den kraftige arbeidshesten, den robuste terrengbilen, eventyreren. Samtidig er X-Klasse selve legemliggjørelsen av storbyens kule modernitet.

Ta også en titt på vår bruktbilliste

SALG YRKESBILER

Ta kontakt med oss for en uforpliktende bilprat om ditt behov for yrkesbil(er)..

Robert Kosmo

Robert Kosmo

Salg av nyttekjøretøy

Tlf.:40 01 11 17
robert.kosmo@bos.no